WS_Sharath

Länkar till våra
yogavänner och yogalärare

Här hittar du länkar till några av våra vänner och lärare från andra länder som vi samarbetar med. Du hittar också länkar till några av alla andra yogastudios i Stockholm och i övriga landet.

Pattabhi Jois AshtangaYoga Research Institute i Mysore

Läs om Pattabhi Jois, se bilder av rörelserna i första serien och hitta information om vad som krävs om du vill åka till Mysore och träna för Pattabhi Jois. Läs mer »

Sharath Rangaswamy

Sharath Rangaswamy är Pattabhi Jois barnbarn och ställföreträdare. han är den enda av Jois studenter som har klarat ashtangayogans hela femte serie och nu fortsätter med den sjätte och sista. Sharath arbetar med guruji men har också egna klasser.
Läs mer »

Peter Sanson, Nya Zealand

Peter Sanson är från Nya Zealand och började utöva Ashtanga Yoga 1985 och har sedan dess dedikerat sitt liv till yogan. Under de senaste 21 åren har han regelbundet studerat hos Sri K Pattabhi Jois i Mysore. Under dessa år har han även studerat Sanskrit, yoga filosofi och chanting av Bhagavad Gita hos den välkända professorn Sri Naryanacharya. Peter är en av endast en handfull Ashtanga Yoga lärare fullgjort Advanced B (fjärde serien) och är certifierad av Guruji. I sin undervisning möter Peter med stort engagemang, lätthet och intuition sina elever utifrån varje individs nivå och behov. Har workshop på Yogashala Stockholm varje vår. Läs mer »

Dena & Jack i Byron Bay

Dena & Jack finns i Byron Bay i Australien. Vartannat år turnerar de och då kommer de också till Yogashala och håller kurs. Dena är certifierad av Pattabhi Jois och gör den fjärde av ashtangayogans sex serier. Brukar hålla workshop på Yogashala Stockholm vartannat år i augusti. Läs mer »

Susanna & Jens i Köpenhamn

Ashtanga Yoga Kopenhagen Läs mer »

Rolf & Marci Yogabones i Goa

Rolf Naujokat, också certifierad lärare. Rolf har haft workshops på Yogashala Stockholm flera gånger men numera undervisar han och hans fru Marci endast i Goa. Läs mer »

Ashtanga Yoga med Eddie Stern i NewYork

Några av våra lärare har besökt Eddies shala i Soho. Läs mer »

Kimberly Flynn i New York

Hon kommer till oss med jämna mellanrum och undervisar i yogafilosofi. Läs mer »

Auktoriserade Ashtangayoga-lärare i Sverige

Maria Boox Läs mer »
Bill Brundell Läs mer » 
Laruga och David Läs mer » 
Charlotte Lindström Läs mer »
Natalia Paisano Läs mer » 
Hilda Norberg Läs mer »
Ann Arnesson Läs mer » 


FLER TIPS

Yoga på You Tube På You Tube finns flera klipp från när Pattabhi Jois undervisar. Du kan också hitta demonstrationer med Sharath. Sök på Pattabhi Jois eller ashtanga. Läs mer »

Guru the movie Guru the movie är en film som gjordes i samband med Pattabhi Jois 90-årsdag. Titta på ett smakprov eller beställ den. Läs mer »

Chanting the Yoga Sutras. Kimberly Flynn har gått i lära hos Dr M.A Jayashree i Mysore och lärt sig att chanta alla yoga sutras. Hör hur Jayashrees traditionella chanting låter och läs mer om Kimberlys kurser. Läs mer »

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan