Daniel Kullberg

Daniel
Kullberg

Daniel Kullberg, 30 år, driver Gameday, e-handelsföretag vid Telefonplan, som i skrivande stund (i juni 2012) säljer matchtröjor och prylar inför EM2012 på em-shoppen.se.

Daniel går en fortsättningskurs på torsdagar med Mia.

Hur kom det sig att du upptäckte Yogashala Stockholm?
- Jag kände, utan att jag hade testat, att jag skulle behöva yoga. Så i slutet av förra sommaren googlade jag på yoga i Stockholm och tyckte Yogashala Stockholm hade bäst hemsida, så jag anmälde mig där.

Jag började med en nybörjarkurs på Hälsans Hus på hösten. Jag har som mål att kunna göra alla övningar själv. När jag har tillräckligt bra koll kommer jag att försöka mig på mysore.

Vad tycker du om att göra yoga?
- Jag älskar det. Det har blivit något som jag har svårt att vara utan. I början var det mest jobbigt, ungefär som vanlig träning. Känslan efter ett yogapss slår all annan träning.

Vilken är din favorit-asana (just nu)?
- Jag gillar solhälsning A. Det är en skön rörelse som drar ut kroppen år flera håll.

Vilken är tvärtom, din värsta asana?
- Jag kan inte namnet på den, men det finns en rörelse där man sittande ska böja sig runt sitt knä och låsa fast med sin andra arm som lyfts från golvet. Den är svår. Överhuvudtaget har jag svårt för övningar där armarna ska vara på eller runt ryggen. Jag har nog för stela axlar för de övningarna.

Vad har yogan gjort för skillnad i ditt liv?
- Jag har blivit mer medveten om min kropp och olika spänningar som jag har. Jag märker enklare om jag sitter med spända axlar framför datorn och då försöker jag sänka axlarna och slappna av. Tidigare tänkte jag aldrig på sådant. 

Kommer du att göra yoga även om 10 år , tror du?
- Jag sa faktiskt till min flickvän för en tid sedan att jag nog kommer hålla på med yoga hela livet. Det gör övriga delar av livet så mycket enklare så det känns självklart att fortsätta med det. 

 

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan