cookies

Integritet
och cookies

Information och behandling av personuppgifter samt användandet av cookies på www.yogashalastockholm.se

Integritet - information om personuppgiftslager (PUL)

Yogashala Stockholm behandlar dina personuppgifter i enlighet PUL »

De personuppgifter vi behandlar är de som du lämnar till oss bokar och betalar dina kurser via hemsidan. De personuppgifter du då lämnar hanteras endast av personal som är anställd av Yogashala Stockholm eller de bolag som är leverantör av våra betaltjänster, i detta fall Handelsbanken och Dibs.

Vi kommer inte att sprida dina personuppgifter till part som har med andra produkter att göra. Du har alltid rätt att skriftligen begära rättelse och/eller återkalla felaktigt lämnade personuppgifter.

Cookies

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används primärt för att ge dig en snabbare upplevelse av www.yogashalastockholm.se.

De används även för att ge besökare tillgång till relevant information på en webbplats. Cookien ger även information kring hur besökaren rör sig på internet.

Lagen om elektronisk kommunikation kräver att alla som besöker en webbplats med cookies ges information om att webbplatsen innehåller cookies samt vad ändamålet för detta är.

Vill du inte tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Detta påverkar inte dina möjligheter att läsa information på www.yogashalastockholm.se.

Kontaktinformation

Information hur du tar kontakt med oss finns under fliken kontakt »

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan