Sharath_Jois

Sharath Jois
Workshop

R. Sharath Jois i Stockholm den 8 - 13 augusti 2017.

Det är med stor glädje vi välkomnar Sharath tillbaka till Stockholm i augusti 2017. Registrering öppnar här den 1 december 2016 och workshopen kommer hållas i Eriksdalshallen på Ringvägen 70, Södermalm i Stockholm

Workshopen är både för dig som är ny i ashtangayogan, och för mer erfarna utövare. Workshopen varar totalt sex dagar med ledda klasser i både Primary (den första serien) och Intermediate (andra serien) samt Pranayama för de som gör Intermediate. Workshopen innehåller även en eftermiddagskonferens.  

Sharath är ashtangayogans främste mästare och han är direktör för KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Han är världens mest avancerade utövare av Ashtanga yoga och har lärt sig alla sex serier av sin morfar, Sri K Pattabhi Jois.

Workshop:
Sex morgonklasser, tre Pranayamaklasser och en konferens.

Alla som känner till hela eller delar av ashtangayogans första serie är välkomna på Workshopen. Klasserna ges i Eriksdalshallen på Södermalm i Stockholm. Workshopen börjar tisdagen den 8 augusti kl 06:00. 

För att deltaga i klasserna i den andra serien, behöver du ha lärt dig upp till Ekapada Sirsasana av en certifierad eller auktoriserad lärare. Sharath förbehåller sig rätten att stoppa någon som inte kan utföra en rörelse på lämpligt sätt.

Pranayamaklasserna torsdag, fredag och lördag är för deltagare i den andra serien och kommer att godkännas för detta ändamål av Sharath under workshopen. Har du inte gjort Pranayama med Sharath förut, kontakta Lisa på lisa.laler@comhem.se. Kontakta även Lisa om du har frågor eller funderingar gällande din yogautövning.

Sharath kommer även undervisa i Köpenhamn: www.astanga.dk och i London: www.astangayogalondon.com 

Program:
tisdag 8/8 - söndag 13/8 Kl. 06:00 - 07:30 (cirka) Ledd Primary (första serien) 

torsdag 10/8 - lördag 12/8 Kl. 07:45 - 09:30 (cirka) Ledd Intermediate (andra serien)

torsdag 10/8 - lördag 12/8 Kl 09:45 - 10:15 (cirka) Pranayama för de elever som Sharath har valt ut. 

lördag kl. 16:00 - 17:00 Konferens

söndag kl. 07:45 efter klassen tar vi en gruppbild. 

Konferens
lördagen den 12 augusti kl 16.00 i Eriksdalshallen.

Sharath ger en konferens på lördagseftermiddagen och han kommer här prata om sina egna erfarenheter och sin syn på yoga, så som han lärt sig av sin morfar, Sri K. Pattabhi Jois. Konferensen kommer att vara  som de konferenser Sharath ger varje vecka på KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore. Du kommer här att få en unik chans att träffa Sharath och ställa frågor om yoga, yogafilosofi och indisk filosofi. Sharath brukar även dela med sig av berättelser från sin egen praktik och alla sina år med Guruji - Sri K Pattabhi jois. 

Ingen återbetalning vid eventuella avbokningar eller sjukdom ges. Du kan sälja vidare din plats om du inte kan deltaga. Du behöver då meddela oss nya kontaktuppgifter på den person som tar över din plats. För evenemanget står Yogashala Stockholm AB.

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan