Yogasha_Nybörjarmysorestyle

Ashtanga Yoga
Nybörjarmysoreintensiv

Kursen passar dig som har gått en grundkurs eller motsvarande, en fortsättningskurs eller om du kanske har haft ett längre uppehåll från yogan och vill komma igång igen.

Under den här helgen får du känna på vad det innebär att utöva Ashtanga Yoga Mysore style. Du får öva på att lära dig ordningen i ashtangayogans sekvens i lugn takt med individuella justeringar av läraren i de olika rörelserna utefter behov.

Mysore är den stad i södra Indien där ashtangayogan har sitt ursprung. Det här är den traditionella formen av Ashtanga Vinyasa Yoga enligt Sri K Pattabhi Jois. Mysore style innebär att var och en tränar i sin egen takt medan läraren ger individuella justeringar och korrigeringar vid behov. Mysoreklasserna passar alla nivåer. 

 

Fördelen med att utöva Mysore style är att det i högre utsträckning än på ledda klasser finns utrymme för individuella anpassnigar och justeringar som passar just dig och din kropp. Om du har skador eller lider av någon sjukdom så anpassar läraren din yogautövning utefter dina behov. På lördagen ingår även en anatomiklass där du får lära dig om kroppen och yogans anatomi. Tanken är att du efter denna kurs ska kunna gå på våra morgon -och kvälls Mysore style klasser.

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan