Yinyoga01

Temaklass
Yinyoga

Yinyoga som fördjupning av din träning. Yinyoga påverkar måttlig stress på bindväv, senor och ligament med syfte att öka blodcirkulationen i lederna samt förbättra såväl flexibiliteten som flödet av chi i kroppen.

En två timmars klass där du genom Yinyogan får möjlighet att fördjupa och därmed utveckla din "vanliga" träning, som Ashtanga Yoga och även Hatha Yoga. Det är skönt att ha lite lager på lager kläder på sig under klassen.

I Yinyoga är det bindväven som stimuleras och töjs, kroppen och rummet ska vara normaltempererat. Vi stannar 5-10 min i varje rörelse, så att en töjning av vår bindväv kan ske skonsamt.

En träning som skapar ökad medvetenhet och lugn. Bindväven finns i hela kroppen och håller samman samtliga organ och muskler.

Många av oss har av olika anledningar en tight bindväv på vissa ställen, och då kan detta hindra oss i vår vanliga träning, även om muskler stärks och förlängs.

Denna klass kommer att lägga fokus på stora muskelgrupper så som höfter, säte samt bröst och axlar.

Kom och möt din kropp där den befinner sig, i sin kanske svagaste länk, och få en möjlighet att förändra och fördjupa din vanliga träning. Samtidigt kan du njuta av lugnet och en mer vilande träning.

Våra temaklasser är ej avbokningsbara eller ombokningsbara. Student och pensionrsrabatter gäller ej på temaklasserna.

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan