Yogashala Hathaweb5

Hathayoga
Kurs

Basen i vår Hathayoga är ashtangayogans djupandning som synkroniseras med stärkande och balanserande rörelser i ett lugnt men dynamiskt tempo.

Varje kurstillfälle är uppbyggd utifrån ett tema med fokus på olika delar av kroppen och anpassas till gruppens behov. Med hjälp av de olika yogapositionerna bygger vi styrka, uthållighet och ökar flexibiliteten i kroppen. Djupandningen hjälper oss att bli mer koncentrerade och ger lugn i sinnet. Du kommer också få lära dig om yogans filosofi och historia. Var och en tränar utefter sina egna förutsättningar och kursen passer alla nivåer.

Ordet Hatha står för vilja, kraft och styrka. Ha står för solen, manlig energi och värme. Tha står för månen, kvinnlig energi och kyla. Föreningen mellan dessa två universella grundenergier skapar balans och harmoni. 

 

Missade kurstillfällen på terminskurser
Du som valt att gå vår Hathayogakurs kommer få två tillgodobiljetter för en halv termins. Om du missar några gånger på din kurs kan du ta igen på liknande kurs eller drop-in klass (i mån av plats). Om du går alla dina kursomgångar får du två extragånger som du har tillgodo. Korten gäller sex månader från kursstart.

Yogashala Stockholm

Här kan du välja mellan att besöka vår anpassade mobilsida eller vår vanliga webbsida.

Till mobilsidan Till vanliga sidan